Перевтілення в "бандерівця" пішло на користь: Президентський рейтинг Зеленського зростає

Чинний глава держави Володимир Зеленський продовжує лідирувати у президентському рейтингу, при цьому, порівняно з лютим його підтримка зросла. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 16-22 квітня, зазначають Патріоти України.

"Найбільшу підтримку отримав би Володимир Зеленський – 31,4% серед тих, хто збирається голосувати і визначився з вибором. На другому місці – Петро Порошенко, якого підтримали б 18,1% серед тих, хто визначився" - роблять висновки соціологи.

Третє-п’яте місця ділять (різниця в підтримці в межах статистичної похибки) Юлія Тимошенко (11,9%), Ігор Смешко (10,4%) і Юрій Бойко (9,6%).

Підтримка інших кандидатів нижча.

Дослідження тривало 16-22 квітня. Методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів було опитано 2003 респонденти віком 18 років і старше, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим та окупованих районів Донецької та Луганської областей).

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,4% для показників, близьких до 50%, 2,1% для показників, близьких до 25%, 1,5% – для показників, близьких до 10%, 1,1% – для показників, близьких до 5%.

Передісторія, згідно з лютневим опитуванням КМІС, за Зеленського проголосували б 22,7% серед тих, хто визначився з вибором (варто зазначити, що списки кандидатів у лютневому і травневому опитуваннях дещо відрізнялись).

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...