Перевтомився, бідолаха: Нардеп-"слуга" поскаржився, що його не відпускають у Дубай (фото)

Народний обранець із партії «Слуга народу» Анатолій Гунько сьогодні відзначився у парламенті двічі. Спочатку «слуга» проігнорував голосування за санкції проти Держдуми, що «визнала» фейкові утворення бойовиків «ЛДНР», інформують Патріоти України.

Нагадаємо, що звернення до РНБО підтримали 322 нардепи, а ще 22 депутати були у сесійній залі на той час, однак з якихось причин взагалі не голосували. Серед них опинився і «слуга народу» Анатолій Гунько. Фотокореспондент видання «Цензор.нет» впіймав у об’єктив листування нардепа з туроператором, отже тепер зрозуміло, чим був зайнятий нардеп під час прийняття парламентом важливих для країни рішень. Гунько під час засідання Верховної Ради об 11:34 обговорював можливість поїздки до Дубая.

Із листування видно, що абонент «Светлана Туризм» пише нардепу: «Добрий день, Анатолію! Хотіла дізнатись, чи можу ще щось вам запропонувати щодо варіантів розміщення в Дубай». Гунько набирав повідомлення, в якому зазначив: «Поки не розуміємо. Я ж нардеп... нас не відпускають». Перед цим видно, що туроператорка пропонувала нардепу різні варіанти вілл для відпочинку.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...