Перевзувся в повітрі: Спливли цікаві подробиці про "слугу народу" з Харкова

Журналісти виявили, що переможець на виборах до Верховної Ради України у 170 окрузі в Харкові Андрій Одарченко виділяв гроші на рахунок партії "Наші" Євгенія Мураєва. Про це йдеться у розслідуванні видання "Схеми", повідомляють Патріоти України.

Так, у звіті партії "Наші" на сайті НАЗК можна знайти запис про те, що Одарченко вносив два транші для партії Мураєва на суму 198,5 тисяч гривень.

На виборах за Одарченка віддали свої голоси 31 тисяча виборців. Найближчий його конкурент набрав на 10 тисяч голосів менше.

Андрій Одарченко ‒ декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Харківського державного університету харчування і торгівлі. Він володів низкою компаній з управління й оренди майна у Харкові. Раніше журналісти повідомляли, що він має зв'язки через бізнес батька з чиновником часів Януковича Вадимом Слюсарєвим, який під час виборів став "тіньовим куратором" партії "Слуга народу".

У коментарі ЗМІ Одарченко заявив, що товаришує зі Слюсарєвим, однак"жодних настанов з приводу роботи у Верховній Раді" той йому не давав.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...