Пережити тяжку зиму: Львів повертатиме 50% вартості генераторів, які купуватимуть мешканці багатоповерхівок

Міськрада Львова повертатиме 50% вартості електрогенераторів, які купуватимуть мешканці багатоповерхівок. Номінальна потужність генератора має бути від 3 кВт. Про це 4 листопада повідомив мер міста Андрій Садовий, передають Патріоти України.

"Деякі ОСББ у Львові вже придбали генератори і використали їх в роботі, коли не було світла. Ми хочемо, аби до критичних ситуацій були готові всі. Розуміємо, що для багатьох будинків придбати генератор є складно. Допоможемо", - написав Садовий.

Хто може розраховувати на відшкодування

На відшкодування 50% вартості генератора можуть розраховувати ОСББ, керівні компанії, виконавці житлових послуг будинків, а також ЖБК Львова.

Скільки грошей повертатимуть

Згідно із програмою відшкодування, повертатимуть 50% коштів від ціни генератора, але не більше 30 тисяч гривень.

Як подати заявку

Необхідно самостійно купити генератор і подати документи через ЦНАП або сервіс електронних звернень. Після цього районна адміністрація поверне частину коштів. Процедура розгляду заяви і прийняття рішення триватиме до 10 днів.

Деталі програми з відшкодування можна дізнатися за посиланням.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...