Пережив кілька трансплантацій і не здох: З'явилася нова інформація про стан поплічника Путіна Кадирова

Глава Чечні Рамзан Кадиров пережив кілька трансплантацій, пише ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

Повідомляється, що всі спроби з органами донорів, які не були його родичами, провалилися, а ось донорська нирка від його дядька Магомеда нібито прижилася, у чому запевнили лікарі.

"У вересні 2023 року Рамзана Кадирова екстрено госпіталізували до ЦКЛ. У ВІП-пацієнта розвинувся гострий панкреатит, на цьому тлі відмовили внутрішні органи", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що кілька місяців тому Кадиров пропустив послання Путіна федеральним зборам, у зв'язку з чим у ЗМІ обговорювали новину, що він проходить черговий курс лікування.

Пізніше зазначалося, що, попри санкції, до Грозного надійшло дуже дороге і сучасне медичне обладнання, необхідне для створення особливої палати під потреби виключно однієї людини та її захворювання.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...