"Переживає, шайтан!": Боєць ЗСУ потролив Кадирова, той записав "відповідь"

Блогер і боєць ЗСУ Євген Карась в ефірі одного з телеканалів заявив, що допускає ракетний "приліт" по Рамзану Кадирову. Той довго не думав і записав відповідь, передають Патріоти України.

"Хто сказав, що не прилетить до Рамзана Кадирова? Хто сказав, що не прилетить по "центру прийняття рішення кадировської мафії. Невідома "бавовна", яка прилетить в Грозний? І десь там загине Кадиров або його оточення? Ми висловимо ноту співчуття. Ота згвалтована кадировцями якась кількість ФСБшників… от за них і прилетить ракета… або щось невідоме прилетить у Грозний", - висловився Карась.

Він натякнув, що для Грозного не вистачить систем ППО типу "Панцирів" і "Торів". "Дуже багато цікавих речей відкривається для невідомої "бавовни", що вражати…", - зауважив Карась, кажучи про нові пакети західної допомоги для України.

Кадиров вирішив відповісти на слова Карася. "Я тут почитав якусь заяву якогось шнурка… Карась, що їхні ракети долетять до Грозного. Я так злякався, що не знаю, куди себе подіти. Вже бункери шукаю", - заявив чеченський глава.

У традиційній для себе манері підконтрольний Кремлю Кадиров почав істерити, що, мовляв, знищуватиме усіх українців, чим його бойовики займаються й зараз. Пізніше у своїх соцмережах Карась показав скріншот новини, у якій йшлося про прохання Кадирова до Кремля поставити системи протиповітряної оборони у горах Чечні.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...