"Переживаю за сына": Батько Зеленського прокоментував закриття телеканалів Медведчука та зізнався, що раніше їх дивився

Олександр Семенович Зеленський в ексклюзивному коментарі розповів, як ставиться до рішення свого сина, президента України Володимира Зеленського, заборонити канали "NewsOne", Західну інформаційну корпорацію, "112", повідомляють Патріоти України.

"Может, я не понимаю демократию... Ну, не нравится мне. Я ж не влияю на это. Я своим делом занимаюсь. Иногда так грубо это все на телеканалах подается, ну, просто нехорошо", — заявив Олександр Зеленський.

Також батько президента сказав, що раніше дивився канали, які зараз закрилися. "Было. Сейчас меньше, перестал. Я сейчас смотрю "Украина 24" и "Украина". Может, я предвзято говорю, я отец, всегда переживаю за сына. Ну, я эти каналы уже не смотрю, наверное, месяца три, четыре. Меня устраивает "Украина", "Украина 24", "СТБ" очень люблю, "ICTV", много каналов", — розповів Зеленський-старший.

На уточнююче запитання, чи не оцінює він це як тиск на свободу слова, Олександр відповів: "Я ничего не оцениваю, я своим делом занимаюсь. Я отец. Я в своих делах немножко разбираюсь и люблю свою работу. Я не знаю, какое давление, но есть же предел. Так как его поливают, ни в одной стране такого нет. Мне так кажется, может быть, я ошибаюсь. Мне обидно, что в нашей стране вместо того, чтобы друг друга поддерживать, чтобы вытаскивать эту страну, чтобы сделать ее более богатой помогать... Одна грязь льётся. Я не занимаюсь этим, мне приносят, посылают мне. Я этим не занимаюсь, но есть очень много сторонников моего сына, они за него беспокоятся и переживают, они мне высылают. Вы хотели мое мнение узнать, я вам ответил".

Також він відповів на питання, чи варто забороняти канали тільки тому що комусь не подобається їхня риторика. "Я не знаю, если это не соответствует действительности, я бы запретил. Вот говорят, коррупция увеличилась в шесть раз. А смотришь международные результаты - на три ступеньки поднялась", - зазначив він.

Джерело: Страна

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...