Пернатий путінського курника гнізда поплутав: Пропагандист Соловйов дико осоромився з закидами до білорусів

Володимир Соловйов назвав білоруський телеграм-канал "кишеньковою структурою Порошенка".

Журналісти білоруського телеграм-каналу "Пул Першого", які знімають зустрічі президента Олександра Лукашенка відповіли на висловлювання одіозного російського телеведучого Володимира Соловйова. Відео опубліковано в телеграм-каналі "Український Діалог", повідомляють Патріоти України.

Скандальний російський ведучий в черговому випуску свого YouTube-блогу назвав канал "Пул Першого" "кишенькової структурою" колишнього президента України Петра Порошенка. Це сталося після анонса виходу інтерв'ю Олександра Лукашенка Дмитру Гордону.

"И когда "Пул Первого", а это не что-нибудь, как "карманная структура" Петра Порошенко, с радостью пишет: "Лукашенко с радостью дал интервью украинскому журналисту Дмитрию Гордону: общались на самые жгучие темы три часа..." Кстати, во время беседы и позвонил Зеленский", - заявив Соловйов.

У свою чергу, білоруські журналісти не залишилися в боргу і висловили все, що думають про Соловйова. "Он просто гнезда попутал. Или для Беларуси расчехлил украинский сценарий. Хоть фамилии меняйте", - була реакція білорусів.




Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...