Перша леді Франції Бріжит Макрон отримала анонімний дзвінок про те, що її чоловік... у коханця

Після того, як стало відомо, що перша леді Франції Бріжит Макрон має намір подати до суду на розповсюджувача чуток про те, що вона нібито народилася чоловіком і змінила стать, з'явилася інформація, що дружина французького президента Еммануеля Макрона отримала анонімний дзвінок, який її вкрай засмутив, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Mail, хтось зумів додзвонитися до 68-річної мадам Макрон, попри те, що її особистий телефон пройшов перевірку безпеки на найвищому рівні, та повідомив, що її 44-річний чоловік проводить час з коханцем-геєм. Це стверджується у новому документальному фільмі, який вийшов на телеканалі BFM. «Я знаю, що ваш чоловік прямо зараз з чоловіком», — сказав невідомий абонент.

Про це повідомив коментатор Ніколя Прізетт. Сенатор Франсуа Патріа, член партії Макрон En Marche, підтвердив, що Бріжит була вбита цим дзвінком. Вона сказала своїм друзям: «Ви розумієте, що вони сміють говорити? Нас не помилують. Я була засмучена і вражена, почувши це, але ми рухатимемося далі» .

24-річна різниця у віці між подружжям Макронів завжди була предметом обговорення. Вони розпочали свої стосунки, коли Еммануель був 16-річним школярем, а заміжня Бріжит — його вчителькою.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...