Перша леді вже звернулася до суду: Дружину Макрона запідозрили в тому, що вона - трансгендер

Чутки швидко розлетілися по мережі, що дуже образило першу леді Франції.

Дружина президента Франції Емануеля Макрона Бріжит подасть скаргу на розповсюджувачів чуток про те, що вона нібито була чоловіком і змінила стать, передають Патріоти України.
Як повідомляє французький телеканал BFMTV з посиланням на джерела в оточенні сім'ї Макрон, чутки про «зміну статі» розійшлися по соцмережах за активної підтримки «правих». Конспірологи стверджують, що Бріжит - трансгендер, що при народженні вона була хлопчиком і її звали Жан-Мішель Троньє (Троньє - її дівоче прізвище). Вже встановлено, що ці чутки вперше з'явилися в публікації журналу Faits & Documents, близького до «конспірологічних кіл».

Нагадаємо, Бріжит була вчителькою французької мови у Макрона. Вона старша за чоловіка на 24 роки. Спільних дітей у пари немає, але Макрон усиновив трьох дітей від першого шлюбу дружини.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...