"Перше, що вони будуть робити, - відновлювати збройні сили": Військовий експерт застеріг від будь-яких угод з РФ

Війна в Україні триватиме ще як мінімум кілька місяців. Про це український військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов розповів у інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"Думаю, війна ще на кілька місяців. Це як мінімум", - сказав Жданов. При цьому він закликав політиків не втручатися в роботу військових і не підписувати з Москвою мирних договорів.

"Але, знову ж таки, згадую політиків незлим, тихим словом... Не дай бог нам підписати якусь проміжну угоду типу мирного договору. З росіянами можна підписувати тільки капітуляцію - або вони, або ми. Інакше це буде "Мінськ-3" і ми відкладемо цю війну ще на пару років", – переконаний експерт.

Він вважає, що якщо зараз піти Росії на поступки, рано чи пізно, відновивши збройні сили, вона знову прийде в Україну з війною. "Вони - самодостатня країна. Треба це розуміти. За ресурсами вони можуть закритися залізною завісою і варити собі кашу всередині своєї країни. І повірте, перше, що вони будуть робити, – відновлювати збройні сили. Намагаючись наклепати всі комплектуючі та запчастини замість імпортних, будуть все одно відновлювати збройні сили. І все одно вони до нас прийдуть", - переконаний Жданов.

Переможець у цій війні повинен визначитися на полі бою, впевнений експерт. "Або розгром, або продовження до переможного кінця. Але ні в якому разі не можна йти на поступки, – сказав Жданов. - У нас є шанс перемогти. В даних обставинах у нас дійсно є можливість розгромити другу армію у світі".

Джерело: Гордон

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...