Перші перемоги ЗСУ будуть у серпні: У розвідці розповіли, коли настане корінний перелом у війні

Перші перемоги України у війні проти російського агресора українці побачать у серпні цього року. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. При цьому він наголосив, що необхідно правильно розуміти значення перелому у війні, передають Патріоти України.

«Я раніше сказав, що у серпні ви побачите, весь світ у принципі побачить перші перемоги України. Це перший перелом», — зазначив Буданов. Проте керівник української розвідки відмовився розповідати подробиці.

«Ви хочете, щоб я зараз розкрив усі плани, щоб ворог прочитав і підготувався? То ви це собі уявляєте… Риторично вам відповім. Якщо ви аналізуєте мої вислови, ви бачили, щоб я хоча б раз помилився? Тому чекайте» , — підсумував Буданов.

Також він заявив, що закінченням війни з росією має стати вихід України на кордони, в яких її було визнано як державу в 1991 році. І це може статися вже наступного року.

«Наприкінці року (поточного. — Авт.), скажімо так, стан, у якому активні бойові дії досить зменшаться. Але це не буде ще кінцем, треба правильно розуміти те, що я говорю», — пояснює Буданов.

Начальник української розвідки заявив, що вважатиме кінцем війни саме «вихід на кордони станом на 1991 рік». «Це буде кінцем цієї усієї авантюри, яку росія вчинила», — зазначив Буданов. На запитання журналіста, коли може закінчитись війна і що для цього потрібно, він відповів: «Наступний рік, я так вважаю».

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...