"Перші правильні дії": Окупанти втекли з позицій біля Волновахи, - Андрющенко

Частина російських окупантів, які несли службу в районі Волновахи Донецької області, кинули свої позиції та почали тікати. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі 26 травня, передають Патріоти України.

За його словами, щонайменше 30 людей взяли військові автомобілі та почали тікати зі своїх позицій. Бачили їх на півночі Маріупольського району і наразі незрозуміло, куди саме вони пересуваються.

"Поки не ясно, чи хочуть вони від безнадійності на море чи до Росії рвонути біля Тельманово/Новоазовська. У будь-якому випадку – перші правильні дії окупантів", — йдеться у повідомленні.

Окремо Петро Андрющенко закликав громадян триматися від них подалі, бо росіяни, а в цьому випадку ще й озброєні, завжди несуть небезпеку. Солдатів, що втекли, слід уникати заради своєї ж безпеки.

Ситуацію з втечею продовжують відстежувати. Радник Маріупольського міського голови пообіцяв поділитися новими подробицями інциденту, як тільки про них стане відомо.Російська сторона ніяк не прокоментувала інцидент на час публікації матеріалу.

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...