Перші удари було завдано 8 листопада: У мережі показали, як починалася операція зі звільнення правобережжя Херсонщини (відео)

У мережі з'явилися кадри того, як розпочиналася операція зі звільнення правобережжя Херсонської області. Виявляється, перші удари були завдані по локаціях російських окупантів ще 8 листопада. Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі "Збройні сили України. Війна з окупантами". На кадрах показані перші атаки по позиціях загарбників, передають Патріоти України.

"На відео – розпочало операцію зі звільнення Правобережжя Херсонщини", – сказано в повідомленні. Зокрема, у ролику представлено Снігурівку у Миколаївській області. Там ЗСУ успішно провели операції з "демілітаризації" російських військ 8 листопада.

Зазначається, що перші удари по позиціях ворога завдала 63-а ОМБр. Атаки українських захисників припали біля об'єкта критичної інфраструктури. Саме там було скупчення техніки та військ армії країни-агресора.

"Чинне законодавство передбачає досить суворі умови": Посол розповів, що чекає на українців призовного віку у Німеччині

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:53

Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер розповів про позицію уряду ФРН щодо українських чоловіків призовного віку, які опинилися у країні як біженці. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю "1+1" телеведучій Марічці Падалко, передають Патріоти України...

допомагав підготувати удар по ешелонах з технікою ЗСУ: СБУ затримала агента РФ на Кіровоградщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:45

Служба безпеки України затримала мешканця Кропивницького, який допомагав росіянам підготувати ракетний удар по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини. Про це СБУ повідомила у п’ятницю, 10 травня, передають Патріоти України. За матеріалами справи, пі...