Першу партію передали Нідерланди, наступна буде від Данії: У The Times дізнались, скільки F-16 отримала наразі Україна

Україна наразі отримала від Нідерландів шість американських винищувачів F-16. Про це увечері у середу, 31 липня, повідомило The Times, зазначають Патріоти України.

Джерело британськоно видання стверджує, що шість літаків були поставлені в Україну з Нідерландів, і ще кілька незабаром прибудуть з Данії.

Видання нагадало заяву міністерки оборони Нідерландів Кайси Оллонгрен від 1 липня про те, що перші F-16 "будуть передані скоро"

Нагадаємо, Оллонгрен тоді повідомила про завершення оформлення дозволу на експорт 24 винищувачів F-16 в Україну.

Нагадаємо, у середу Bloomberg повідомив, що в Україну прибула перша партія винищувачів F-16 від західних союзників. Згодом The Telegraph повідомив, що Україна не лише отримала, а й вже використовує західні винищувачі у бою.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...