"Перший день п*здець, тут половина розбіглася, коли ця х*йня почалася": Окупант розповів про вогневе зіткнення зі своїми ж підрозділами (аудіо)

Військовий Росії розповів про своє небажання потрапити у полон та вогневе зіткнення зі своїми ж підрозділами. Перехоплення телефонної бесіди окупанта оприлюднено ГУР МОУ, передають Патріоти України.

"Заїхали ми, тут п*здець почалося, тут зламали, тут вкрали, магазин пограбували...", - так окупант ділиться враженнями від того, як його армія зайшла у село та мародерствовала там.

Під час бесіди він також розповідає про небажання потрапити в полон та вогневе зіткнення зі своїми ж підрозділами. "Ти би бачила, перший день п*здець, тут половина розбіглася, коли ця х*йня почалася. Хто куди розбіглися...", - розповів окупант.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...