Перший надійде вже наступного тижня: Косово під час Рамштайну оголосило про другий пакет військової допомоги Україні

Міністр оборони частково визнаного Косово Еюп Македончі під час засідання Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн-20) анонсував другий пакет військової допомоги Україні. Про це міністр написав у соцмережі Х у вівторок, 19 березня, передають Патріоти України.

«Косово продовжує підтримувати Україну в її героїчній війні проти російської агресії. Сьогодні на засіданні UDCG я оголосив про наш другий пакет військової допомоги Україні, який складається з мінометних снарядів», — написав посадовець.

Він зазначив, що перший пакет, до якого увійдуть вантажівки, тактичні та броньовані машини, Україна отримає наступного тижня.

19 березня на базі Повітряних сил США Рамштайн завершилася 20-та зустріч Контактної групи з оборони України. Одним із найважливіших питань стало надання боєприпасів Україні.

"До сакральних дат прив'язуватися не будемо": ГУР Міноборони обіцяє нові "сюрпризи" для росіян

четвер, 9 травень 2024, 22:00

"Головне управління розвідки і загалом українські Сили оборони та безпеки на відміну від ворога не займаються якимись магічними датами і прив'язкою до якихось пропагандистських подій. Ворог має постійно бути в напрузі і розуміти, що поки триває геноцид...

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.