Перший сніг став для них катастрофою: Окупанти рятуються від холоду в "наметах" з харчової плівки (відео)

З наближенням холодів російські окупанти, і так деморалізовані після серії військових провалів в Україні, зіткнулися з новими серйозними труднощами, повідомляють Патріоти України.

На тлі проблем із постачанням, а також гострої нестачі теплого одягу та зимового спорядження перший сніг виявився для них справжньою катастрофою. У соцмережах з’явилося відео, яке наочно демонструє, що з підготовкою до морозів військове керівництво РФ зовсім не справляється, і солдатам, щоб хоч якось зігрітися, доводиться будувати для себе імпровізовані «намети» з харчової плівки.

Невдоволені таким станом справ військові навіть думали зателефонувати начальству, щоб поскаржитися на умови проживання, проте дуже швидко відмовилися від цієї ідеї, усвідомивши її повну безперспективність.

Крім того, судити про готовність російської армії до так званої «зимової кампанії» можна також з того, що замовлення на теплу уніформу для її солдатів виконує північнокорейський режим. Водночас забезпечення близько 200 тисяч українських військових на цей період взяли на себе країни НАТО.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.