Першими почнуть "сипатися" МЗС та спецслужби: Арестович передбачив розвал російської влади

Розвал російської влади розпочнеться з послів РФ та самого Міністерства закордонних справ країни-агресора. Далі у гру вступлять спецслужби. Таку заяву зробив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі програми "ФЕЙГІН LIVE" на YouTube. Він зазначив, що російські посли вже "заробляють собі порятунок", передають Патріоти України.

"Багато російських послів приходять до наших послів і кажуть: "Ви не подумайте, ми не такі, це там виродки. Давайте ми вам трохи інформації дамо. Розкажемо. Покаємося". Перші завжди тікають дипломати...Ти живеш у Лондоні чи Пекіні, користуєшся всіма благами цивілізації і з тобою ще спілкуються", – сказав Арестович.

Він зазначив, що російські дипломати не хочуть відповідати за вчинки окупантів, які розстрілювали у Бучі дітей. Після того, як слідом за послами "посипеться" МЗС РФ, наступні в черзі – спецслужби, вважає Арестович. "Вони швидше тямлять у всіх цих іграх, ніж решта", – пояснив він. А правозахисник Марк Фейгін додав, що в РФ посли одночасно є й співробітниками спецслужб, тому він доносять до колег інформацію ззовні.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...