Певних речей Зеленський ніколи не зрозуміє, навіть якщо 150 радників будуть пояснювати, - Портников

Політиком потрібно народитися, як потрібно народитися математиком чи шахістом.

Президент України Володимир Зеленський не народився політиком. Він ніколи не зрозуміє певних речей, хай навіть йому будуть пояснювати 150 радників. Про це повідомив журналіст, публіцист Віталій Портников у ток-шоу “Суботній Політклуб”, передають Патріоти України.

“Я вже казав, що політиком потрібно народитися, як потрібно народитися математиком чи шахістом. Якщо в тебе немає таланту, ти не зможеш грати в шахи. Тобто ти будеш знати, як пересуваються фігури. Ви знаєте, як пересуваються фігури, я знаю, як пересуваються фігури. Ми з вами можемо сісти і зіграти партію. Але уявіть собі, що ми граємо з гросмейстером. У нього просто хист, він бачить. І ми прекрасно з вами розуміємо, що скільки б не тренувалися й ці фігури б не переставляли, ми ніколи не навчимося. Тому що, ми не шахісти, цьому неможливо навчитися. Як неможливо, скажімо, вирішити, що я стану політичним аналітиком. Не можна. Або ти народився з цими можливостями, або ти не будеш знати, що тобі робити. І так у будь-які реальній професії” – зазначив Портников.

Публіцист зауважив, що президент України Володимир Зеленський – людина, яка тактично реагує на виклики, проте не розуміє певних речей, не дивлячись на наявність радників, які є в президента. “Зеленський не народився політиком. Певних речей він не розуміє і ніколи не зрозуміє навіть, якщо 150 радників йому щось пояснять. У нього немає політичної інтуїції, у нього немає розуміння, як влаштований сучасний світ, у нього немає здатності уявити наслідки своїх дій. Він – людина, яка реактивно й тактично реагує на виклики. Я йому по-людськи співчуваю, що він – людина абсолютно далека від державного управління, взяла на себе відповідальність за життя багатомільйонної країни, яка ніколи не буде йому вдячна. Що він фактично спаплюжив собі ім’я і життя цим недолугим рішенням 2019-го року. Недолугим для себе, недолугим для України, недолугим для будь-якої мислячої людини” – відмітив Віталій Портников.

Джерело: Еспресо.ТV

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...