П'яні російські військові розстріляли цивільне авто: Жителька "БНР" поскаржилась, що їй "страшно виходити на вулицю" (аудіо)

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови цивільних росіян з Бєлгородської області. Цього разу жителька так званої "БНР" розповіла, як в сусідній Курщині п'яні російські військові розстріляли цивільне авто, передають Патріоти України.

"Десь у Курській області теж наші (російські військові – Ред.), наша машина, знак Z бачили. Розстріляли гражданську машину, четверо воєнних п'яних", – поскаржилася жителька РФ майже чистою українською мовою.

Також вона розповіла, що російські військові переїхали танком автомобіль, в якому перебував цивільний чоловік. "Танком переїхав танком машину. І переїхав якраз перед. Розчавив його так", – розповіла жителька російського прикордоння.

Жінка плаче, що тепер їй страшно ходити по вулиці, вона боїться, що може стати наступною жертвою. "Тепер страшно і на вулиці. Вчора сидим, а вони такі їхали, одні тільки носи видно, сидять у кузові. Сидять вони вооружонні. Кажу, отак їхатиме, вистріле – та й хто буде знати, хто він", – підсумувала вона.

Зауважимо, що говорить "росіянка" майже повністю українською мовою із незначним вкрапленням російських слів. Адже Бєлгородська область, як і більша частина Курщини, були заселена етнічними українцями, які, на жаль, були асимільовані Росією.

На Курщині знищено одну з двох понтонних переправ, котрі путіністам навели через Сейм після знищення мостів - ЗМІ

вівторок, 20 серпень 2024, 23:45

Понтонна переправа, збудована російськими військовими через річку Сейм у Курській області Росії, зникла. Поруч із місцем, де вона була, піднімається дим. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України. Нові супутникові знімки, зроблені 19 ...

Щоб все було канонічно та православно: Зеленський обговорить долю УПЦ МП із Вселенським патріархатом

вівторок, 20 серпень 2024, 23:30

Президент Володимир Зеленський планує обговорити з представниками Вселенського патріарха Варфоломія рішення заборонити діяльність структур РПЦ на території України. Про це глава держави повідомив у відеозверненні у вівторок, 20 серпня, передають Патріо...