П'яним втікав від погоні: Екс-депутат Верховної Ради розбився у ДТП в окупованому Криму

Колишній нардеп Верховної Ради і голова колишньої української партії "Русь єдина" Олексій Ременюк розбився на смерть під час поліцейської погоні в окупованому Сімферополі. Про це повідомляє Telegram-канал Mash й уточнює, що екс-народний обранець був п'яний, передають Патріоти України.

66-річний Ременюк їхав з дня народження товариша на своєму авто Range Rover, коли його зупинила поліція. Під час перевірки документів його попросили пройти алкогольний огляд - той почав відмовлятися, оскільки був п'яний.

Поліцейські спробували затримати Ременюка, проте він вирвався і поїхав, протягнувши інспектора на двері авто по асфальту. Під час погоні машина Ременюка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з вантажівкою. Він та його пасажир померли на місці.

Хто такий Олексій Ременюк

Олексій Іванович Ременюк (12 січня 1956, Давидки, Житомирська область) — український політик, підприємець. Депутат Верховної Ради України III і IV скликань (1998-2006). Був членом партій "Община", "Батьківщина" і "Русь єдина". Заслужений економіст України (2006).

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...