П'ята колона волає про "біндєровскій тєрор": ​У центрі Харкова чоловік знищив агітнамет кандидата в мери від ОПЗЖ Добкіна (відео)

Нажаль, самого Михайла Марковича не було на місці інциденту, як і на "Титаніку" у свій час

У понеділок, 11 жовтня, в своєму Telegram-каналі Добкін опублікував відео, на якому видно, як чоловік намагається знести агітаційну палатку. Робив він це все на тлі музики з фільму Титанік, зазначають Патріоти України.

Коментуючи цю ситуацію, Добкін заявив, що нападник - «приїжджий, україномовний».

Пізніше в прес-службі Нацполіціі повідомили, що інцидент стався на вулиці Сумській.

Правоохоронці підозрюють чоловіка в хуліганстві. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1200 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

31 жовтня з 08:00 до 20:00 відбудеться голосування з виборів Харківського міського голови. Результати виборів повинні бути встановлені до 12 листопада включно.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...