П'ята колона вирішила дати бій: Троє осіб потрапили до лікарні після акції Нацкорпусу під будинком "спонсорів партії Шарія" в Харкові

На вулиці Аральській у Шевченківському районі Харкова представники Нацкорпусу розмалювали паркан. Прихильники Партії Шарія намагалися їм перешкодити. У підсумку постраждали 22- та 32-річний чоловіки. Як повідомляє пресслужба поліції області, повідомлення про конфлікт надійшло 12 липня о 15:52, зазначають Патріоти України.

"За адресою поліцейські виявили розмальований паркан домоволодіння та двох потерпілих чоловіків. З тілесними ушкодженнями їх доставили до лікарні. Слідчим Шевченківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до від 3 до 7 років. Усі обставини конфлікту та особи зловмисників встановлюються", - йдеться в повідомленні. У Нацкорпусі уточнюють, що акція проходила біля будинку сім'ї Кацуб у Харкові.

"Сім'я Кацуб - колишні регіонали, які тривалий час фінансово підтримують різні сумнівні проросійські ініціативи, зокрема партію Шарія", - йдеться в повідомленні.

Як видно з опублікованого відео, пише Суспільне, щонайменше 30 чоловіків у захисних масках на чолі з лідером харківського осередку Нацкорпусу Костянтином Немічевим під вигуки "Слава Україні", "Слава нації - смерть ворогам!" прямують до будинку.

Там на них чекали близько 15 осіб, серед яких - представниці "Партії Шарія" Зоя Кускова і Наталія Гордієнко.

Згідно з відео, людина зі сторони Нацкорпусу облила опонентів з іграшкового пістолета зеленкою.

На воротах будинку учасники акції намалювали півня, російський прапор, написали "Кацуба + Шарій = Росія", обклеїли паркан зображеннями Анатолія Шарія з написом "Стоп Вата" і запалили фаєри.

Як повідомив Суспільному директор Центру медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, у лікарні невідкладної допомоги в Харкові - троє травмованих унаслідок сутичок за участю Національного корпусу в Шевченківському районі міста.

За його словами, в одного з травмованих - опік очей, іншим діагностували забій м'яких тканин. За словами Забашти, пошкодження від травматичної зброї.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...