Під аргументи 122-го калібру росіяни здійснюють жест "доброї волі" швидше: Морпіхи накрили окупантів на Херсонщині (відео)

Українські морпіхи на Херсонщині продовжують демонструвати "другій армії світу", що значить справжня денацифікація та демілітаризація, зазначають Патріоти України.

Зокрема, воїни 36-ої ОБрМП поділилися відео, на якому зафіксовано знищення ворожого танка, гаубиці Д-20 із розрахунком, самохідної артилерійської установки, а також бліндажа російських окупантів.

Військові жартують, що під аргументи 122-го калібру російські війська здійснюють жест "доброї волі" набагато швидше. "Морпіхи добре знають, що найближча та найкраща перспектива для окупантів – земля зі смаком пекла", – йдеться у дописі.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...