Під Бахмутом окупанти хотіли облаштувати спостережний пункт, але ЗСУ влаштували їм "сюрприз" (відео)

Воїни ЗСУ ліквідували двійко вояк із російської армії, які намагалися облаштувати спостережний пункт під Бахмутом. "Бавовна" прилетіла на окупантів, коли ті лиш взялися за лопати, передають Патріоти України.

Точним ударом по ворогу відзначилися бійці 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького. "Окупанти копали окоп, а викопали собі..." – йдеться у підписі до ролика.

На кадрах видно силуети двох загарбників, які стояли біля лісопосадки. Українські воїни не стали чекати, поки ті зможуть вирити собі черговий окоп на нашій землі, й завдали прицільного удару.

Постріл із протитанкового керованого ракетного комплексу "Фагот" прилетів вчасно й відправив окупантів на безкоштовний "концерт Кобзона".

"Під Бахмутом двоє окупанти хотіли облаштувати спостережний пункт та взялися за лопати. Водночас кмітливі протитанкісти 30-ї ОМБр взяли ПТРК "Фагот" і влупили по копачам ракетою. Фінал історії зрозумілий…" – додали в бригаді.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...