Під час азійської подорожі в угорського міністра закордонних справ виявили коронавірус

В угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана, з яким Сіярто був в Азії, негативний результат тесту на коронавірус.

У міністра закордонних справ Угорщини Петера Сіярто виявили коронавірус під час його робочої поїздки в Азію. Позитивний результат тесту він отримав у столиці Таїланду - Бангкоку. До цього він був у робочій поїздці на території Камбоджі. Про це заявив прес-секретар міністра, повідомляє угорське видання Hirado, передають Патріоти України.

За словами його прес-секретаря, Сіярто знаходиться в лікарні в Бангкоку. Наразі вирішується питання, як його доставити назад, в Угорщину. Після повернення додому міністра відправлять на карантин, щоб він не заразив сім'ю й оточення. В угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана, з яким Сіярто був в Азії, негативний результат тесту на коронавірус.

"Спасибі за повідомлення, за переживання, молитви. Скажімо так: я нікому не бажаю такої ситуації. Влада Таїланду дуже подбала про мене, міністр охорони здоров'я відвідав мене в лікарні і встиг домовитися про поїздку додому, так що я їду в аеропорт", - зазначив Сіярто на своїй сторінці в Facebook.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...