Під час підняття прапора в центрі України сталися сутички: Виступ Зеленського на Черкащині хотіли зірвати (фото, відео)

Президент Володимир Зеленський взяв участь у піднятті прапора України в географічному центрі країни в Черкаській області. Його виступ намагались зірвати, передають Патріоти України, посилаючись на прес-службу поліції.

Кілька чоловіків намагалися встановити звукопідсилювальну апаратуру у місці проведення заходу з участю керівництва держави. Дозволу для цього вони не мали. Між учасниками протесту та поліцією стались сутички.

"Правоохоронці зреагували на ситуацію і не допустили правопорушень. Шістьох осіб, які грубо порушували громадський порядок, чинили хуліганські дії та не виконували вимог поліцейських, доставили до місцевого відділку поліції", - йдеться у повідомленні. Поліція закликає учасників масових заходів дотримуватися законодавства та не порушувати громадський порядок.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...