Під час похорону "Корси": Терорист Безлер вважає, що його планували ліквідувати в Донецьку

Головне управління розвідки Міністерства оборони у п’ятницю, 17 лютого, опублікувало перехоплення розмови російського терориста, одного з колишніх ватажків бойовиків «ДНР» Ігоря Безлера, зі співробітником ФСБ, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба ГУР у Facebook, Безлер і його співрозмовник обговорюють вибухи під час прощання з ліквідованою терористкою Ольгою Качурою (Корсою) у районі драматичного театру в окупованому Донецьку в серпні 2022 року. Вони розповідають, як їх наполегливо запрошували на похорон, що їм видається підозрілим. На прощанні мали бути всі командувачі, і росіяни припускають, що їх таким чином планували ліквідувати.

«Таке відчуття, що вбивство Корси спеціально сплановане, щоб зібрати всіх і разом нас покласти… Мені здається, просто її прибрали, та й усе. Простіше прибрати і дати „героя [терористичної організації] „ДНР““ чи Росії», — каже співробітник ФСБ, на що Безлер відповідає: «Є тіло, є проблема, немає тіла — і проблема зникає».

Російські пропагандисти стверджували, що 4 серпня 2022 року під удар потрапила будівля театру в окупованому Донецьку, де мали прощатися з терористкою Корсою, нібито загинули двоє людей. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк тоді наголосив, що Україна не має стосунку до цих ударів.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...