Під час відпочинку у сауні: У Росії мало не загинув Путін з дочками

Факт стало відомо тільки завдяки німецькому журналісту Олександру Рару.

Володимир Путін мало не загинув з доньками при пожежі в будинку під Петербургом. Президент Росії дивом вижив. Щоправда, сталося це в 1996 році, але про цей факт стало відомо тільки завдяки німецькому журналісту Олександру Рару. Він написав книгу під назвою "Володимир Путін. "Німець" в Кремлі", інформують Патріоти України.

За словами автора книги, пожежа сталася в той час, коли Путін з друзями насолоджувалися релаксом в сауні. Коли вогонь поширився по всьому будинку голова РФ вбіг у спальню до дочок і виніс їх з палаючого будинку.

"Я особисто запитав у нього, чи правдива ця історія, і він підтвердив. Путін був з друзями в сауні, коли будинок почав горіти. Він вбіг на другий поверх, де спали його дочки, і виніс їх, скинув вниз на руки друзям. Він врятував їм життя", – розповів журналіст.

Також німецький письменник і журналіст згадав, що Путін розповів йому, що при пожежі в будинку перебували гроші, але вберегти їх політику не вдалося. Коли він вбіг у будинок, щоб їх забрати, вони згоріли. Неушкодженим залишився лише натільний хрест Путіна.

Джерело: РБК-Україна

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...