Під Ізюмом затримали колаборанта: Здавав росіянам односельців-патріотів під час окупації (фото)

Поліцейські затримали 58-річного мешканця села Бабенкове Ізюмського району Віктора, який вказав російським окупантам місце проживання учасника АТО та розповів про проукраїнськи налаштованих односельців. Після цього людей забрали до катівень. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передають Патріоти України.

"Віктор особисто їздив до сім'ї українського військовослужбовця та пропонував "добровільно здатися у полон". Після конфлікту при отриманні гуманітарної допомоги Віктор здав росіянам місця проживання проукраїнськи налаштованих односельчан, яких після обшуків росіяни вивезли до катівень — там людей били та катували", — написав Болвінов у своєму Facebook.

Слідчі оголосили чоловікові підозру за ч. 1 ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 10 до 12 років ув'язнення.


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...