Під Харковом один батальйон ЗСУ на одній БМП-2 та з одним Javelin захопив одразу шість танків елітної російської бригади, - Бутусов.

Російські танки озброєні новітніми підкаліберними та керованими снарядами, якими ЗСУ тепер вдарять по ворогу

Наскільки сильну мотивацію мають захисники України, настільки сильну демотивацію після перших серйозних зіткнень мають навіть кращі з'єднання російських зайд, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Бутусова: "Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ в бою під Харковом захопив відразу 6 (шість) новітніх російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ, якою командує полковник Денис Курило (але командувати йому не довго залишилося – своєму ютуб-каналі я розкрию обставини його ганебної втечі та розгрому двох батальйонних тактичних груп 200-ї бригади одним, наголошую, одним батальйоном ЗСУ на БМП-2 і з одним ПТРК Джавелін)", - написав журналіст у Facebook.

За словами Бутусова, комбат батальйону як справжній господарник всі танки забрав – і незабаром у складі "нашого батальйону з'явиться позаштатна танкова рота на новітній російській техніці з мінімальним пробігом". Також наші воїни захопили російський паливозаправник.

Журналіст зазначив, що російські танки озброєні новітніми підкаліберними та керованими снарядами, які захисники будуть "застосовувати по залишках тієї самої нещасливої 200-ї бригади".

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...