Під контролем росіян більша територія Сєвєродонецька, Маріуполю загрожує холера, - розвідка Британії

Війська країни-агресорки Росії не вдається домсягнути успіху в оточенні Сєвєродонецька в Луганській області. Навколо міста тривають бої з російськими окупантами. Втім, армії РФ не вдається захопити більше території, ніж вони контролюють наразі. Про це повідомляє розвідка Великої Британії у своєму щоденному звіті, передають Патріоти України.

"Росія знову контролює більшу частину міста, але її сили не домоглися успіху в спробах оточити ширшу територію з півночі і півдня", - йдеться в повідомленні.

У британському Мінобороні також наголошують, що намагається забезпечити базові комунальні послуги населенню на окупованих територіях. Зазначається, що доступ до безпечної питної води непостійний, є значні перебої в послугах мобільного зв'язку та Інтернету.

"У Херсоні, ймовірно, критичний дефіцит ліків, а Маріуполю загрожує великий спалах холери. Поодинокі випадки холери зареєстровані з травня. Медичні послуги в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу: великий спалах холери в Маріуполі ще більше погіршить ситуацію", - наголошують у розвдці. Британці також зазначили, що медпослуги в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу. Саме тому ймовірний великий спалах холери в місті ще більше посилить ситуацію.


"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...