Під Києвом екс-нардеп побився з охоронцем і звинуватив у цьому переселенців (фото, відео)

У Київській області народний депутат від фракції "Батьківщина" VI скликання Юрій Прокопчук побився з охоронцем ЖК "Аметист", намагаючись самостійно підняти шлагбаум. Інцидент трапився пізно ввечері 14 січня в селі Петропавлівська Борщагівка, розповіли у прес-службі відділу комунікації Головного управління поліції в Київській області.

Колишній нардеп приїхав до входу, але оскільки був без ключів, спробував підняти шлагбаум самостійно. На тлі цього сталася сутичка з охоронцем з агентства Prime Security. У Telegram-каналі "Київ Оперативний" опублікували запис з камер відеоспостереження, на якій зображений інцидент.

Спочатку Прокопчук підійшов до шлагбауму і деякий час щось говорив охоронцеві, після підняв шлагбаум і зайшов в сторожку – звідти вони вибігли вже удвох.По інформацією поліції, обидві сторони – як екс-нардеп, так і охоронець - написали заяви в поліцію. Зараз відкрито два провадження за статтею 125 Кримінального Кодексу України – умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. До слова, на відео опубліковано інцидент і за 2018 рік – тоді Прокопчук в тому ж ЖК зламав шлагбаум.

Вночі Юрій Прокопчук переніс операцію, під час якої лікарі наклали шви на його рани. Сам же нардеп написав заяву в поліцію. На сайті "Інформатор" опубліковано пост Прокопчука, де той заявляє, що його до того ж пограбували, а сама охоронна фірма – це "кримсько-донецькі переселенці, які легалізувалися в охоронні структури". Тому ж виданню він заявив, що має намір дати пресконференцію, де збирається розповісти про діяльність незаконних бандформувань, які нібито ховаються під виглядом охоронних фірм.

Відзначимо, що Юрій Прокопчук був народним депутатом з 23 листопада 2007 року по 12 грудня 2012 року.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...