Під Маріуполем розростаються братські могили (фото)

Біля Маріуполя збільшуються місця масових поховань. Найбільше нових могил зафіксували в травні в селищі міського типу Старий Крим. Про це повідомляють журналісти проекту "Схеми", передають Патріоти України.

Супутник Planet Labs зробив знімки, на яких видно, що найбільші зміни відбулися в травні в Старому Криму.

Так, на знімку, який супутник зробив 8 травня місце масового поховання збільшилося до 340 метрів у довжину. На знімку за 24 квітня було всього лише 200 метрів. Також збільшилася кількість траншей.

Крім того, збільшилося місце масового поховання біля села Виноградне, яке розташоване на схід від Маріуполя. Тут 6 травня зафіксували появу нових траншей.


Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...