Під Мелітополем підірвали залізничний міст, яким користувалися окупанти, - ЗМІ

Поблизу окупованого Мелітополь підірвано залізничний міст, яким користувалися російські окупанти. При цьому, ймовірно, загинули російські військові. Про це повідомляє місцеве видання "РИА Мелітополь", передають Патріоти України.

"Вражено велику військову ціль на окупованій Мелітопольщині. Удар було завдано з РСЗВ по мосту біля села Світлодолинське Мелітопольського району", - йдеться в повідомленні.

Видання стверджує, що в результаті у росіян є втрати в техніці і живій силі. "Ймовірно в момент "прильоту" по шляхопроводу перевозили військовий вантаж. Поруч із селом Долинським проходить залізнична магістраль, яку російські фашисти використовують для забезпечення своїх військ", – пише видання.

Голова окупаційної адміністрації підконтрольних Росії районів Запорізької області Володимир Рогов підтвердив факт удару по мосту. При цьому він заявив, що в результаті нібито постраждали цивільні – п'ятеро вбиті, четверо поранені.

Важливо відзначити, що Генштаб ЗСУ дану інформацію поки не коментував. Жодних фото і відео з місця подій також немає.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...