"Під моїм наглядом не було б стільки жертв": Трамп допустив домовленість із Путіним щодо "захоплення частини України"

Колишній президент США Дональд Трамп, який неодноразово робив провокативні заяви щодо повномасштабної війни в Україні, приголомшив новою відвертістю. Втім, з його заявою трапився інцидент: у той час як Трамп сказав ведучому Fox News, що "міг би запобігти повномасштабній війні в Україні, домовившись про угоду з Росією", ця частина була дивним чином відредагована в ефірі каналу. Про це пише Yahoo, передають Патріоти України.

Експрезидент США висловив переконання, що "він особисто запобіг би повномасштабній війні" завдяки переговорам. За словами Трампа, Росія б "нічого не взяла", доки він був у Білому домі, тому що диктатор Росії Володимир Путін "розумів", що "він би ніколи цього не зробив".

Водночас, Трамп визнав, якби Путін не послухав його, він би "дозволив Москві захопити певні території України", які він назвав російськомовними.

"Це навіть без переговорів про угоду. Я міг би домовитись. У гіршому випадку я міг би укласти угоду, щоби щось захопити, є певні території, які, чесно кажучи, є російськомовними, але ви могли б домовитися", - висловився Трамп.

Пізніше того ж вечора американський журналіст Шон Ханніті відтворив уривки свого інтерв’ю з Трампом у програмі на Fox News, а також основні моменти промови Трампа на Конференції політичних дій консерваторів. Хоча Ханніті випустив у ефір сегмент, у якому експрезидент вихвалявся тим, що міг зупинити війну, він пропустив частину, де Трамп розкрив свій план.

Натомість, невдовзі після того, як Трамп каже: "Я міг би домовитися", аудіо швидко пропускає приблизно 30 секунд часу для виступу, перш ніж повернутися до місця, де колишній президент повертається до своєї скарги, що "Китай більше не поважає Сполучені Штати".

Крім твердження, за яким він вважає, що зупинив би Росію від вторгнення в Україну, уклавши угоду, яка дозволяє окупантам захопити частину України, Трамп також сказав про велику кількість жертв внаслідок агресії РФ і знов повторив, що цього мовляв "ніколи б не трапилося під його наглядом".

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...