Під обстріли потрапила "Донбас-Арена": В окупованому Донецьку лунають вибухи (фото)

У тимчасово окупованому Донецьку в неділю, 18 грудня, лунають вибухи. Під обстріли потрапила "Донбас-Арена". Про це повідомляють сепаратистські телеграм-канали та окупаційна "влада" Донецька, передають Патріоти України.

Місцеві жителі стверджують, що під обстріли потрапили центр Донецька, "Донбас-Арена" та ще кілька стадіонів. Окупаційна "влада" додає, що нібито через обстріли на "Донбас-Арені" посипалось скло у вікнах. Також є потрапляння снарядів на РСК "Олімпійський", ДМ "Юність", виставковий центр, краєзнавчий музей на вулиці Набережній та проспекті Миру. Подекуди в Донецьку спалахнули пожежі.

Офіційної інформації про це немає, проте зазначимо, що росіяни постійно обстрілюють Донецьк, щоб звинуватити у цьому Україну.

Хто насправді обстрілює Донецьк: пояснення

За даними багатьох аналітиків та військових, росіяни самі обстрілюють окупований Донецьк, що місцеві ненавиділи Україну та звинувачували у вибухах ЗСУ. Навіть характер обстрілів свідчить про прильоти з боку окупованих територій. На думку експертів, окупанти можуть таким чином "мотивувати" місцеве населення до війни.

На концерті Кобзона другий за масштабами аншлаг за останній рік: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 14 травня

вівторок, 14 травень 2024, 7:51

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.05.24 орієнтовно склали:

Нічого свого... Росія краде військові технології Заходу: Сунгуровський нагадав фразу Путіна про "цап-царап"

вівторок, 14 травень 2024, 7:30

Країна-агресор Росія, незважаючи на економічні санкції Заходу, має можливість модернізувати власне озброєння. Здебільшого це відбувається через копіювання зразків західної зброї. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловив директор військових ...