Під прицілом ключові міста на узбережжі Чорного та Азовського морів: Українська розвідка заявила, що РФ готує напад на початок 2022-го

Якщо Путін накаже...

Російські війська готуються напасти на Україну наприкінці січня, або на початку лютого 2022-го року. Про це повідомив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов під час інтерв'ю Military Times, зазначають Патріоти України.

За словами Буданова, атакувати можуть Маріуполь та Одесу. При чому Росія готується задіяти артилерію, авіаудари та десант.

Курівник ГУР зазначив, що на навчаннях "Захід-2021" РФ показала можливість одночасно перекинути понад 3500 військовослужбовців повітряно-десантних і спеціальних операцій. Агресія Росії може бути значно масштабнішою, ніж 2014-го року.

Буданов додав, що РФ збільшує кількість військ та озброєння в окупованому Криму і стягує системи балістичних ракет малої дальності "Іскандер" та інше озброєння до кордону.

Однак будь-яка така атака буде спочатку після серії психологічних операцій, які зараз проводяться, щоб дестабілізувати Україну та підірвати її здатність боротися, сказав Буданов: "Вони хочуть розпалити заворушення через протести та мітинги, які показують, що люди налаштовані проти уряду".

Ці зусилля включають протести проти вакцинації від COVID-19. Вони, за словами очільника ГУР, були організовані Росією, яка також намагається викликати заворушення, пов'язані з економікою та енергопостачанням.

Крім того, Буданов сказав, що Росія намагається розпалити антиурядові настрої через "Вагнергейт".

"Вони хочуть зробити ситуацію всередині країни більш небезпечною та важкою та створити передумови, за яких ми повинні змінити владу, - зазначив він та додав, що оцінки розвідки США та України щодо термінів нападу Росії дуже схожі.

Нагадаємо, що Російська Федерація сконцентрувала на кордоні з Україною майже 100 тисяч військовослужбовців, про що минулого тижня заявив президент Володимир Зеленський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...