Під Путіним "захитається крісло", в РФ починається війна всіх проти всіх, - експерт

Після провалів на Харківщині, втрати Лиману і систематичної втрати територій на Херсонщині у країні-агресорці Росії починають шукати винних у своїх бідах. У РФ незадоволені поразками, і всередині держави посилюються внутрішні протиріччя, передають Патріоти України.

Тим часом серед росіян, яких раніше ця війна не зачепила, зараз зростає тривожність. Протиріччя в РФ посилюються починаючи від економіки країни і закінчуючи психологічним станом російського суспільства. Про це розповів політолог Володимир Фесенко, пише "Новое время".

"У російського керівництва зараз все більше і більше непевності. Вони починають робити непідготовлені рухи. Вся ця мобілізація, авральне приєднання окупованих територій, все це свідчить, що минулі плани не спрацьовують і вони починають робити непідготовлені кроки, що також посилює проблеми", – зазначає політолог.

Через поразки в РФ зараз посилюється критика генералів і загалом верхівки російського війська. Це ще більше вбиває їхню мотивацію воювати. Проте не може виграти війну армія, яка не хоче воювати, наголосив Фесенко.

Внутрішні протиріччя, які наростають у Росії, вигідні Україні. Вони можуть призвести до того, що під Путіним нарешті "захитається крісло".

"Взаємні звинувачення і посилення протиріч між різними силовими структурами в Росії врешті-решт ослаблюють їх потенціал. Це на нашу користь, хай вони між собою собачаться і шукають винного. Для нас головне, щоб послаблювалася вся ця силова вертикаль російської влади, оскільки на ній тримається Путін", – зазначив політолог.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...