Під ранок окупанти вдарили по двох мирних містах: У Харкові та Миколаєві пролунали вибухи


Рано-вранці 3 серпня в Харкові та Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Окупанти вдарили по мирних містах, поки їхні мешканці спали. Про жертв і постраждалих поки що інформації немає, передають Патріоти України.

Вибухи в Миколаєві

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив в Telegram, що у вибухи пролунали близько 5-ї години ранку. В результаті спалахнула пожежа і був зруйнований супермаркет.

"Потужні вибухи прогриміли в Миколаєві близько п'ятої ранку. Є прильоти. В одному з районів міста виникла пожежа, в іншому – зруйнований супермаркет", - написав Сенкевич. За його словами, на місці прильотів працюють рятувальні служби. Про жертв і постраждалих не повідомляється.

Вибухи в Харкові

Під час повітряної тривоги в місті Харкові також сталися два потужні вибухи - 03:55 і о 03:56 ранку. Як повідомив Ігор Терехов у Telegram, в одному випадку приліт був у Холодногірському районі міста. За попередніми даними, обійшлося без жертв і пожежі. За другим місцем попадання ДСНС інформацію уточнює. У Мережі опублікували відео одного з прильотів, що потрапив на камеру спостереження.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...