Під Садовим сильніше захиталось крісло: Кошулинський у другому турі виборів мера Львова підтримав кандидата від "Європейської Солідарності"

Руслан Кошулинський. Фото: 24 канал.

Лідер ВО "Свобода" на Львівщині, кандидат на львівського міського голову Руслан Кошулинський, який зайняв третє місце у першому турі виборів, підтримав кандидатуру Олега Синютки у другому турі виборів голови Львівської ОТГ. Про це пише прес-служба Олега Синютки, передають Патріоти України.

"Кого влаштовує транспортна схема, яка є сьогодні є у Львові, той нехай підтримує Садового, а кого не влаштовує те що сьогодні робиться у Львові, той повинен голосувати за іншого кандидата – Олега Синютку", – заявив Руслан Кошулинський в ефірі одного із львівських телеканалів.

"Я би рекомендував львів’янам робити вибір на користь того кандидата, який запропонував краще бачення розвитку Львова. Я, як мешканець Личаківського району Львова віддав би свій голос за кандидата, який пропонує краще вирішення проблем міста і це Олег Синютка", - додав він.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...