Під "самим носом" у Леніна: У Росії підпалили банер із символікою вторгнення

Невідомий підпалив банер з символікою вторгнення РФ в Україну і прапором Росії біля пам'ятника Леніна в Улан-Уде. Про це пише Telegram-канал baza, передають Патріоти України.

На опублікованому в мережі відео видно, як імовірно чоловік в темному одязі підходить до великого постаменту радянському "вождю" і підпалює триколор.

Банер в кольорах російського прапора і рашистською символікою "V" (цими літерами були позначені танки окупантів під час вторгнення в Україну 24 лютого) був розміщений під головою Леніна.

Чи був затриманий палій - невідомо.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...