Під Соледаром танк окупантів підірвався на власній міні - його добили влучним пострілом воїни ЗСУ (відео)

Український дрон зняв на відео знищення російського танка в районі Соледара Донецької області. Спочатку ворожа військова техніка підірвалася на міні, встановленій самими ж росіянами. Потім ефектний удар завдала українська артилерія, передають Патріоти України.

Роликом на своєму каналі в Telegram 1 вересня поділився командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський. Генерал-полковник відзначив успішну роботу наших захисників. Він розповів, що це сталося, коли танк окупантів спробував висунутись на вогневу позицію. Проте щось пішло не так: машина наїхала на російську міну. Екіпаж у паніці почав вискакувати з танка.

Техніку добив точний постріл артилеристів із 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького. "Бавовну" противнику передала українська САУ 2С3 "Акація".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...