Під Соледаром важко поранено російську пропагандистку (відео)

Анастасія Єлсукова родом з Луганщини, ще у 2014-му вона вирішила стати на бік ворога та знімати сюжети з окупованих територій для російської пропаганди. Нещодавно вона потрапила під обстріли в Соледарі та отримала серйозне поранення. Про поранення пропагандистки пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Там зазначають, що разом з кореспондентами "Першого каналу" вона поїхала в Соледар.

Під Соледаром важко поранили пропагандистку

Група пропагандистів потрапила під обстріли. У результаті Єлсукова отримала "кілька осколкових поранень". Цей момент потрапив на відео, яке вона опублікувала в мережі.

Потім пропагандисти повідомили, що Єлсукова перебуває в Луганську на лікуванні. Сама ж вона розповідає, що під час обстрілу перебувала на залізничній станції "Сіль". Під час прильоту їй пробило коліно осколком, а першу допомогу надали найманці ПВК "Вагнера".

Як заявив лікар пропагандистки, у неї вогнепальний багатоосколковий перелом стегнової кістки.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...