Під ударом "палаци Путіна": Під час візиту Зеленського Британія оголосила про нові санкції проти Росії

У середу, 8 лютого, коли президент України Володимир Зеленський здійснює візит до Лондона, британський уряд запровадив нові санкції проти Росії. Вони поширюються на підприємства, які постачають військове обладнання, а також на фізичних осіб та одну організацію, які фінансово підтримують багатство та владу кремлівських еліт. Про це повідомили у пресслужбі британського уряду, передають Патріоти України.

Під персональними санкціями опинилися, зокрема, 5 осіб, які пов’язані із розкішними резиденціями Путіна, включно з так званим "палацом Путіна" вартістю 100 мільярдів рублів і дачею кремлівського диктатора на березі озера. У переліку - Борис Титов, Микола Єгоров, власник прокремлівського видання Regum Сергій Руднов, акціонерка банку "Росія" та "Національної медіа групи" Світлана Кривоногих та власник російської компанії з обслуговування та ремонту авіаційної техніки "Аеростарт" Віктор Мячин.

Також пакет санкцій поширюється на 6 організацій, які постачають військове обладнання, яке використовують під час вторгнення Росії в Україну.

У цьому переліку виробник російських безпілотників CST, виробник запчастин до вертольотів РТ-Комплект, компанія Oboronlogistic, яка організовує транспортування та доставку російської військової техніки, компанії "Універсалмаш" і "Липецьк", які виробляють або модифікують гусеничні шасі для зенітно-ракетних комплексів, а такожи компанія Topaz, яка є виробником програмного забезпечення для військової авіації.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...