Під ударом "сливки" путінського бомонду: Комітет Конгресу США схвалив законопроєкт про санкції проти десятків осіб з оточення Путіна зі "списку Навального"

Санкції проти Росії

Комітет з регламенту Палати представників США схвалив законопроєкт з рекомендаціями про введення санкцій відносно 35 осіб зі списку, який надали соратники російського опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомив конгресмен, член Гельсінської комісії Пол Массаро в Twitter, зазначають Патріоти України.

Так, у списку, який у лютому 2021 року соратники Навального Леонід Волков та Іван Жданов передали США та ЄС, є імена бізнесменів Романа Абрамовича, Алішера Усманова, Олега Дерипаски, голови "Роснефти" Ігоря Сечіна, голови "Газпрому" Олексія Міллера, керівника Слідчого комітету Олександра Бастрикіна, директора ФСБ Олександра Бортнікова, медіаменеджера і гендиректора "Першого каналу" Костянтина Ернста, головного редактора RT Маргарити Симоньян, голови правління ВТБ Андрія Костіна, директора Росгвардії Віктора Золотова та інших чиновників, бізнесменів і людей з близького оточення президента Росії Володимира Путіна.

Массаро зазначив, якщо законопроєкт, внесений представниками обох партій, буде схвалений Конгресом, то запропонований список санкцій повинна оцінити адміністрація президента Джо Байдена. Запровадження санкцій залишається на розсуд Білого дому, і на це адміністрації дається півроку.

Законопроєкт про запровадження санкцій відповідно до "Глобального акту Магнітського" внесли в Палату представників конгресмени: демократ Том Маліновскі та республіканець Джон Кертіс.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...