Під військовими Путіна буде горіти земля: Герой України пояснив суть територіальної оборони країни

Україні потрібна система територіальної оборони, і тоді під російським окупантом, під усіма військовими Путіна буде горіти земля. Таку думку озвучив Герой України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор Ігор Гордійчук (позивний «Сумрак») в ефірі Апостроф TV, зазначають Патріоти України.

«Чому ми боремося зараз за цей національний опір, за територіальну оборону? Я мав честь взяти участь у формуванні Української-Литовсько-Польської бригади … У них там справжня територіальна оборона. Там кожен хутір, село, кожен дім підготовлений до оборони… І там під Псковською і Московською дивізіями земля буде горіти. Жителі Литви, Латвії — підготовлені. І нам потрібно зробити таке саме в Україні», — вважає генерал-майор.

Гордійчук вважає нової серйозною загрозою кордон із Білоруссю, і радить приділити йому увагу. «Треба приділяти більше уваги територіальній оборони. Зараз це робиться… Чим більше буде народ підготовлений, тим менше загрози», — вважає Герой України.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...