Під вогнем - житлові будинки та острів Хортиця: Окупанти вдарили по Запоріжжю (фото)

У Запоріжжі в середу, 22 березня, після оголошення повітряної тривоги пролунали вибухи. Наразі деталей того, що це було, - "приліт" чи робота ППО - немає. Як свідчить мапа повітряних тривог alerts.in.ua, наразі сирени виють лише у Запорізькій області, по решті регіонів після 11:00 було оголошено відбій повітряної тривоги, інформують Патріоти України.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв написав: "Терміново! Йдіть до найближчих до вас укриттів та перебувайте там!".

Кореспонденти "Суспільного" повідомляють, що у Запоріжжі пролунав один вибух. Після 11:31 з'явилася інформація від місцевих тг-каналів, що місто струсонула нова серія вибухів.

У Запорізькій ОВА закликали зберігати інформаційну тишу, не розповсюджувати фото- та відеоматеріали - надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України.

Оновлено 11:55. Під ворожим вогнем — житлові будинки та острів Хортиця, повідомляють в ОП.

Оновлено 12:45. Як повідомили у Запорізькій ОВА, атака Росії на Запоріжжя продовжується. Ворог не полишає мети залякати мирне населення багатотисячного міста.

Кадри наслідків удару росіян по місту публікує "Суспільне", там ракета влучила у житловий будинок. Інформації про жертв та постраждалих на цей час немає.


"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...