"Під вогневим контролем фактично всі підходи": У ЗСУ розповіли, що операція з оточення росіян біля Лимана перебуває "на етапі завершення"

На Донеччині тривають запеклі бої. Наразі Генштаб не називає населені пункти, де вже перебувають українські захисники. Речник східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив, що не варто поспішати говорити про перемоги навіть коли з'являються відео з деокупованих населених пунктів, передають Патріоти України.

"Прапор ЗСУ можуть занести та встановити, вони діляться радісними відео, але бої ще тривають. Після стабілізаційних заходів можна буде сказати детальніше. Коли буде проведено всі заходи з безпеки та не відбуватиметься контратака ворога", – сказав речник.

Взяли під вогневий контроль

Як зазначив Череватий, на Лиманському напрямку захисники оточують російське угруповання. Він не розповів деталей, оскільки операція все ще триває. "Операція саме по оточенню цього угрупування. Під вогневим контролем ЗСУ фактично всі підходи, логістичні шляхи противника по яких він доставляє боєприпаси та живу силу", – заявив Череватий.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....